Рятувальникам Харкова передали дві пожежні автоцистерни

Техніку передали німецькі благодійники.

30 жовтня працівникам ДСНС Харкова передали дві сучасні пожежні автоцистерни. Техніка була надана за сприяння Харківського міського голови Ігоря Терехова та благодійної організації IsraAid Germany: Leadership & Teilhabe Berlin. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Через те, що на Харківщині відбуваються бойові дії, а також населені пункти знаходяться під постійними обстрілами, така техніка є необхідною для важкої роботи харківських пожежників, які рятують людей і майно під ворожими обстрілами.

Начальник Харківського главку Олександр Волобуєв подякував Харківському міському голові, представникам організації "IsraAID Germany" та усім волонтерам, які постійно підтримують харківських рятувальників.

kT46kppQKzEkND71ZUr3gx2Xh.jpg

XGJ5smJsIt1gtX6wVBko9ngJk.jpg

Rv3gi0rYB0dUFeECYL6bpKrbb.jpg

USyqXQMgpx3odEDU4aVLEkqeF.jpg

STmRiGA58WdDCNWIYmOURFP9R.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

31 жовтня Харків отримав гуманітарну допомогу від французьких партнерів. Посол Франції в Україні Етьєна де Понсена зазначив, що значна частина цього вантажу призначається Харкову та Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, допомога для Харківщини – це 58 тонн харчових продуктів, 38 тонн будівельних матеріалів і сім тонн медикаментів та медичного приладдя. "У збиранні цієї допомоги взяли участь як державні органи, так і місцеві громади, зокрема, міста Лілль та Париж. Вся Франція демонструє свою підтримку та солідарність з Україною", - підкреслив посол Франції. Французький народ і надалі планує підтримувати українців та невдовзі в нашу країну відправлять близько 100 генераторів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися