Хокеїсти «Вітязю» тимчасово складуть автомати, щоб виступити в Польщі

Сім гравців клубу служать в ЗСУ.

10-13 листопада у польському місті Торунь на стадіоні "Tor-Tor" відбудеться благодійний хокейний турнір "Hockey Bayraktar". У заході візьмуть участь команди з восьми країн. Щоб підтримати Україну і, зокрема, Харків, будуть грати хокеїсти з Чехії, Фінляндії, Польщі, України, Мексики, Англії, Литви та Швеції.

Українські ж хокеїсти тимчасово складуть свої автомати, аби зіграти в хокей за мир в Україні. Всі об’єднаються для найголовнішого результату турніру – зібрати необхідну суму, а це 5 млн $, для закупівлі 20 пожежних машин та 15 машин швидкої допомоги, які щодня будуть надавати гуманітарну допомогу жителям Харкова та області, в тому числі і в мирний час. Також кошти підуть на підтримку місцевих мешканців та ЗСУ.

Організатором турніру виступає учасник різноманітних міжнародних турнірів – Харківський міський хокейний клуб "Витязь", заснований групою любителів хокею у 2006 році. Сім гравців клубу поповнили лави Збройних Сил України.

Нагадаємо, що захід вже підтримав чеський хокеїст, олімпійський чемпіон Домінік Гашек, а також українські та польські блогери з охопленням аудиторії понад 5 млн осіб.

Турнір пройде під патронатом Харківського міського голови. Для того, щоб зробити благодійний внесок, або придбати квитки, потрібно перейти за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Компанія Google та ЮНЕСКО передали понад 5 тисяч ноутбуків для Харківщини. Представники 40 навчальних закладів Харківської області отримали сертифікати на нові ноутбуки. Техніку вручили освітянам Міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет і начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Комп’ютерну техніку Україні надали компанія Google та фонд ЮНЕСКО – це 30 тисяч ноутбуків для закладів освіти, з них 5186 – для вчителів Харківщини. "Саме це є великою підтримкою держави від наших міжнародних партнерів, зокрема і Харківщини, яка сьогодні є форпостом, опорним пунктом України", - зазначив Сергій Шкарлет. В умовах воєнного стану та дистанційної освіти комп’ютерна техніка стане в нагоді, в тому числі на деокупованих територіях області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися