Наслідки обстрілу російськими військами Куп‘янського району

У результаті ворожого обстрілу мирного населення Харківщини є поранені та загиблі

Військові РФ продовжують тероризувати мирне населення прилеглих до лінії зіткнення територій Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Куп’янська окружна прокуратура Харківської області розпочала досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

У прокуратурі нагадали, що ввечері 1 листопада російські військові обстріляли смт Дворічна Куп‘янського району. У результаті ворожої атаки загинула 82-річна жінка. Вона у цей час знаходилася на подвір‘ї будинку.

picture

Того ж дня, ввечері, ймовірно з РСЗВ “Град” російська армія обстріляла с. Петропавлівка. Внаслідок удару поранення отримала 25-річна жінка та її двоє дітей: хлопчик 3 років та 6-річна дівчинка.

picture

2 листопада ворожа армія продовжила тероризувати мирне населення Харківщини - загарбники обстріляли смт Дворічна, с. Подоли та м. Куп‘янськ. Ворог пошкодив житлові будинки.

pictureПід час ракетного удару окупантів по Куп‘янську ракета армії РФ потрапила у приватний будинок. Там загинула жінка 82 років. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вчора, 2 листопада приблизно о 23 годині військові РФ обстріляли Київський район Харкова. Пошкоджено підприємство та автомобільну техніку на його території.

Попередньо, окупанти обстріляли Харків ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ. За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова та Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися