Обстріл Харківської області восьмого листопада: наслідки

Рашисти обстрілювали населені пункти Куп’янського та Чугуївського району.

Учора російські окупанти вели обстріл всією лінією зіткнення у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, близько 13 години ворог наніс артилерійський удар по селу Колодязне Дворічанської громади. В результаті обстрілу загорівся приватний будинок. Горів дах на площі 60 кв.м. На місці події працювало два оперативні відділення 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 13:55 вогонь вдалось локалізувати, о 15:55 — повністю ліквідувати. Постраждалих немає.

У Вовчанській громаді Чугуївського району внаслідок обстрілів росіян пошкоджено стіни, вікна та паркани приватних домоволодінь.

Очільник області зазначає, що мінна небезпека в області залишається високою.

При розмінуванні у Харківському районі отримав травми 32-річний лейтенант служби цивільного захисту. Спрацювала протипіхотна міна, стан пораненого медики оцінюють як важкий.

У Балаклійській громаді 61-річний чоловік підірвався на вибуховому предметі, госпіталізований до медичної установи, стан важкий.

Олег Синєгубов закликає громадян бути обережними: не ходіть по лісосмугах, полях, чагарниках. Ворог мінував і приватні будинки, об’єкти соціальної інфраструктури. Процес розмінування на Харківщині триває.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині сапер втратив частину кінцівки: що трапилося. Сапер підірвався на міні та отримав травматичну ампутацію ноги.

Учора, 7 листопада, час виконання робіт з розмінування території Харківщини, стався підрив, внаслідок якого сапер отримав поранення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування.

Так, в наслідок підриву постраждав начальник відділення піротехнічних робіт лейтенант служби цивільного захисту – Сергій Молчанов.

Сергій отримав вибухово-осколкове поранення: травматична ампутація правої стопи. Осколкове поранення м'яких тканин правого плеча та голови. Наразі Сергій знаходиться у лікарні, його стан – середньої важкості.

Рятувальники надали реквізити банківської картки для небайдужих, хто може допомогти рятувальнику: 4149 4991 3210 1732 (Молчанов Сергій Вікторович).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися