У Харківській області росіяни зруйнували житлову п’ятиповерхівку: під завалами опинилися люди

Снарядом зруйнувало декілька поверхів.

Рашисти обстріляли один з населених пунктів Харківщини. Снаряд влучив у житловий будинок. Декілька днів рятувальники Харківської та Закарпатської областей проводили аварійно-рятувальні роботи у пошкодженій п’ятиповерхівці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Так, трагедія сталася у селищі Ківшарівка Куп’янського району. Снаряд влучив у 5-й поверх та зруйнував міжповерхове перекриття, яке впало на 4-й. Під бетонною плитою опинилась 85-річна жінка. 8 листопада Куп'янські рятувальники разом з колегами із м. Мукачево Закарпатської області за допомогою спеціального механічного аварійно-рятувального інструменту та важкої інженерної техніки розібрали завали та вилучили тіло загиблої. Шансів вижити в неї не було.

До проведення цих робіт залучались 3 одиниці техніки та 9 осіб особового складу ДСНС.

zc52NZyMT0W5gijQiOrVmGmyz.jpg

CnQrqcul4UpYxNprJQgMM-xPW.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія обстріляла Харківську область дев’ятого листопада: сталися пожежі та є постраждалі. Окупанти гатили по більш ніж десяти населеним пунктам Харківської області.

Російські загарбники використовували танки та різнокаліберну артилерію для обстрілу мирного населення сіл та міст області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку під вогнем рашистів опинилися населені пункти Амбарне, Бударки, Вільхуватка, Гоптівка, Дворічна, Землянки, Мілове та Стариця Харківської області. На Куп’янському та Лиманському напрямках загарбники застосовували артилерію різних типів у районах населених пунктів Берестове, Крохмальне і Чернещина Харківської області.

За добу з 8 по 9 листопада рятувальники Харківського гарнізону ДСНС виїздили на дві пожежі, спричинені ворожим обстрілом. Пожежі, які спричинив ворог своїми обстрілами, трапились у Куп’янському районі області.

Горіли господарча споруда та дах адміністративної будівлі. Вночі, після 2 години, у Шевченківській громаді Куп’янського району внаслідок обстрілів горів сінник.

За повідомленням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, за добу медики госпіталізували 42-річну жінку та 31-річного чоловіка внаслідок обстрілів у Дворічанській громаді, місцеві отримали поранення та госпіталізовані до медустанови. Стан пацієнтів середній.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися