Росія обстріляла Харківщину десятого листопада: через пожежу в магазині поранено людину (ФОТО)

Російські війська продовжують знищувати села та міста Харківщини.

За минулу добу російські загарбники обстрілювали з артилерії різних типів села та міста Харківської області, що знаходяться близ кордону з РФ, а також – з лінією зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ та начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Від обстрілів рашистів постраждали села: Григорівка, Колодязне, Стрілеча, Вовчанськ, Огірцеве та Тернова, смт Дворічна та інші.

Також окупанти гатили по містам Куп'янськ і Вовчанськ, де сталися пожежі в наслідок влучання снарядів.

У Вовчанську пошкоджено інфраструктурний об'єкт, у Куп'янську о 23:22 внаслідок ракетного обстрілу сталася пожежа в будівлі магазину. Горів дах на площі 500 кв.м. З пораненням госпіталізований 36-річний мешканець Куп'янська. До ліквідації пожежі від ДСНС залучалось 4 одиниці техніки та 19 чоловік особового складу.

На звільнених територіях області триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 238 вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові через відключення електрики почастішали пожежі: що трапилося. Люди намагаються зігрітися не призначеними для цього приладами.

Навіть проста зарядка від телефону може лишити вас квартири або майна. Рятувальники наголошують, що пожежі може спричинити будь-який електричний прилад, залишений без нагляду. Через пошкодження росіянами об’єктів критичної інфраструктури в Україні, зокрема, в Харкові та області, більшість абонентів на деякий час відключають від електроенергії.

Через такі перепади напруги стаються короткі замикання, якщо будь-який прилад лишити увімкненим у розетку.

У зв'язку з цим енергетики та рятувальники просять дотримуватися основних правил пожежної та електробезпеки в осінньо-зимовий період.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися