Прокурори показали наслідки обстрілів у Харківській області (ФОТО)

Прокурори ексгумують тіла загиблих.

У Харківській області прокурори фіксують наслідки ворожих обстрілів росіян. Варвари обстрілювали авіабомбами та ракетами маленькі села та міста у Куп’янському районі. Тут загинуло багато людей, їх ховали сусіди, де прийдеться.

Так, прокурори ексгумували чотири тіла людей, що загинули від ракет рашистів. Також на місці було вилучено уламки авіабомб ФАБ-500, якими збройні сили держави-терористки обстріляли маленьке село на Харківщині.

Прокурори Куп’янська проводять огляди місць "прильотів" та збирають докази, щоб притягнути російських військових до відповідальності.

8 листопада у с. Петропавлівка було виявлено захоронення, де сусіди поховали тіла подружжя. 21 вересня рашисти обстріляли ракетами населений пункт, прямо у своєму подвір'ї загинули чоловік та дружина.

9 листопада у смт Куп‘янськ-Вузловий слідчо-прокурорською групою в одному з приватних будинків було ексгумувано тіло чоловіка. 25 вересня орки завдали удару по селищу, в наслідок чого чоловік помер.

У с. Кучерівка на кладовищі правоохоронці знайшли тіло місцевого мешканця без голови та з пошкодженнями кінцівок. Людина загинула 31 жовтня, коли окупанти нанесли черговий удар Харківщиною.

Прокурори продовжують оглядати руйнування, що трапилися через обстріли російськими солдатами. Так, у с. Сенькове 9 листопада російські окупанти з літака скинули бомби на Будинок культури, його було повністю знищено. Також снарядами пошкодили господарські споруди, гаражі, житлові будинки та навчальний заклад. Правоохоронці вилучили уламки від авіабомб ФАБ-500.

Слідчі дії проводяться спільно зі співробітниками Куп‘янського РВП ГУНП в Харківській області.

Правоохоронці працюють попри обстріли та небезпеку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові сховали і Гоголя: чи планують демонтувати? (ФОТО). За аналогією з погруддям Пушкіна від "вандалів" сховали і пам’ятник Миколі Гоголю. Фото обкладеного мішками з піском пам’ятника Гоголю в Харкові опублікувало "Суспільне".

Комунальники, які проводили цю роботу повідомили, що демонтувати пам’ятник поки не планується. Пам’ятник російському поету Олександру Пушкіну демонтували учора, його поки що відправили на зберігання, щоб убезпечити національну пам’ятку від місцевих мешканців, які проти того, щоб у місті залишалося хоч щось, пов’язане із Росією.

За таким принципом закрили мішками з піском і пам’ятник письменнику Миколі Гоголю, який теж вважається російським діячем. Але стосовно його приналежності до Росії суперечки йдуть і досі, тому що Гоголь народився в Україні, на Полтавщині, а його творчість теж пронизана українською культурою. До речі, про те, щоб зносити пам’ятник Гоголю, ніде не обговорювалося, тому, можливо, Миколу Васильовича просто залишать на своєму місці, як "видатного українського письменника".


BKiaUAWgNFZ3JarGD56hZVff8.jpg

u4PXXIHXX67a9ipxxiELWAv8Z.jpg

ILjwGcjrehy3f8nywI08xQ3n2.jpg

62ZKPLiOYQzcmaH9gqP22csIP.jpg

IRKvoGXC97tZ7w_FyH5wqgmoi.jpg

Fgb2_lziZzxedhxw3AMEXmYCU.jpg

Oi1JePZCPq7aLPbb3KEELx9r3.jpg

qhceb3ZYhUI0NYngldwTZPJz7.jpg



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися