У Харкові показали, скільки снарядів прилетіло по місту за весь час війни (ФОТО, ВІДЕО)

На майданчику зберігають уламки ракет, якими росіяни жорстоко обстрілювали Харків.

Прокуратура Харківської області опублікувала шокуюче відео, де показано майданчик зберігання речових доказів злочинів військових РФ проти мирного населення Харкова.

На місцевості зберігаються сотні уламків від ракет та снарядів, що вбивали харків’ян, руйнували будинки та об’єкти інфраструктури.

Снимок1.PNG



Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові відновлюють конструктиви житлових будинків після обстрілів (ФОТО). Дірки у будинках від ракет та снарядів "латають" будівельники.

Росіяни зруйнували дуже велику кількість будинків ще навесні, коли в місті йшли бойові дії, а також ворожі ракети і досі прилітають окремими районами, знищуючи інфраструктуру міста та квартири харків’ян. Наразі міська влада продовжує відбудовувати житло людей у різних районах Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Новобаварському районі підрядна організація КП "Харкiвспецбуд" продовжує відновлювати після ворожих обстрілів житловий будинок по вул. Тимірязєва.

У зв'язку з частковою руйнацією та наявністю значних тріщин у стінах житлового будинку по вул. Полтавський Шлях у Холодногірському районі фахівці КП "Харківспецбуд" відновлюють цегляну кладку стін та посилюють їх металевими конструкціями.

Своєю чергою фахівці АТ "Житлобуд-1" та  АТ "Житлобуд-2" продовжують ремонтні роботи у житлових будинках, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів по вул. Холодногірській та вул. Великій Панасівській.

В Індустріальному районі триває ремонт найбільш пошкоджених будинків. Зокрема, працівники будівельних компаній відновлюють бетонні перекриття, сходові клітини та внутрішньобудинкові мережі опалення й водопостачання.

У Немишлянському районі відновлюють конструктиви житлових будинків, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів. Зокрема, роботи тривають у будинках на Салтівському шосе. В одному з них фахівці демонтували аварійні стіни,  відновили плити перекриття та укріпили стіни на 4-му та 5-му поверхах.

За іншою адресою тривають роботи  з укріплення  перекриття на покрівлі будинку. Відновленням житлового фонду займаються спеціалісти АТ "Житлобуд-1".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися