Дев’ять тисяч домівок підключили до світла

Також з газопостачанням тепер 1200 абонентів у Харківській області.

У Куп’янському районі, зокрема у селі Ківшарівка підключили електропостачання майже дев’яти тисячам родин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Так, електрики продовжують відновлювати мережі в деокупованих населених пунктах Харківської області. Лише протягом 10 листопада фахівці "Харківобленерго" відновили підстанцію в селищі Ківшарівка й заживили 8980 споживачів.

До того ж було відновлено електропостачання ще 108 абонентам у Куп'янську та 90 родинам у селах Садове, Стінка, Осиново Куп'янського району.

Тривають роботи з відновлення електропостачання в Харківському районі. Там отримали світло ще 12 родин сіл Вільхівка та Момотове.

Також повернули електропостачання для 627 абонентів Ізюма та 106 споживачів села Рідне Ізюмського району.

Спеціалістам АТ "Харківгаз" вдалося частково відновити газопостачання майже 1200 родинам Куп’янського району. Зокрема, повернули газ у села Курилівка та Подоли.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Було – стало: у Харкові відновлюють конструктиви житлових будинків після обстрілів (ФОТО). Дірки у будинках від ракет та снарядів "латають" будівельники. Росіяни зруйнували дуже велику кількість будинків ще навесні, коли в місті йшли бойові дії, а також ворожі ракети і досі прилітають окремими районами, знищуючи інфраструктуру міста та квартири харків’ян.

Наразі міська влада продовжує відбудовувати житло людей у різних районах Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Стало відомо, коли вимикатимуть світло у Харкові та області з 14 по 20 листопада (ГРАФІК). Графік з часом та адресами опублікували на наступний тиждень. Енергетики Харківської області оприлюднили новий графік погодинних відключень електроенергії у містах та селах області. Наступного тижня у Харкові та області також буде діяти 12 черг відключень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Так, з 14 по 20 листопада світло також вимикатимуть планово максимум на три години по кожній адресі. Подивитися список адрес та час, коли саме не буде світла у вашій оселі, можна за посиланням на сайті "Харківобленерго". Дванадцять черг відключень будуть діяти щодня в проміжок з 7:00 до 21:00.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися