Обстріли Харківщини: де були “прильоти” минулої доби

Ворог продовжує обстрілювати мирне населення Харківської області

Минулої доби, з 12 на 13 листопада, російські військові обстріляли Чугуївський, Куп'янський та Харківський райони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

У м. Вовчанськ близько 16 години у результаті ворожого обстрілу була пошкоджена квартира в багатоквартирному будинку. Там виникла пожежа, обійшлося без постраждалих.

Також протягом минулої доби медики не зафіксували поранених серед цивільного населення.

А тим часом в регіоні тривають роботи з розмінування території. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 404 вибухонебезпечні предмети.

“Наші військові продовжують вести бої з російськими окупантами на лінії зіткнення. Підтримуємо ЗСУ та віримо в Перемогу!” - зазначив керівник Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 11 на 12 листопада російські військові мали спробу наступу у Харківській області, зі сторони Куп’янщини. Українські захисники  відбили атаки згарбників у районах населених пунктів Масютівка та Орлянка Куп'янського району. Крім того, росіяни продовжують обстрілювати населені пункти Харківської області. Від обстрілів окупантів постраждала жінка.

А у селі Вовчанські хутори Чугуївського району росіяни обстріляли фермерське господарство. Внаслідок обстрілу горіли приміщення майстерні, їдальні та адміністративної будівлі на площі 1300 кв.м. Обстріл стався о 12:12, а пожежу вдалося загасити лише через п’ять годин. 

В Чугуївському районі у результаті ворожих обстрілів отримала поранення та була госпіталізована 80-річна жінка.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися