Обмеження споживання електроенергії 15 листопада у Харкові та області: деталі відключень

Які графіки відключення будуть діяти сьогодні, 15 листопада.

Сьогодні, 15 листопада, з 00:00 до 01:00 та з 05:00 до 24:00 діятимуть планові відключення у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на НЕК "Укренерго".

В інших областях України відключення не прогнозуються.

У енергокомпанії нагадують, що такі віялові відключення електроенергії діють через постійні обстріли російськими військами. Ракети та дрони вражають у більшій мірі об’єкти інфраструктури, де потім ремонтні бригади проводять відновлювальні роботи цілодобово, щоб в українців було світло.

Енергетики закликають свідомо ставитися до споживання енергоресурсів, особливо в години ранкового та вечірнього пікового споживання. Це допомагає не допускати перевантаження електромереж та швидше відновлювати пошкодженні енергооб’єкти.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Стало відомо, коли вимикатимуть світло у Харкові та області з 14 по 20 листопада (ГРАФІК). Графік з часом та адресами опублікували на наступний тиждень.

Енергетики Харківської області оприлюднили новий графік погодинних відключень електроенергії у містах та селах області. Наступного тижня у Харкові та області також буде діяти 12 черг відключень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Так, з 14 по 20 листопада світло також вимикатимуть планово максимум на три години по кожній адресі. Подивитися список адрес та час, коли саме не буде світла у вашій оселі, можна за посиланням на сайті "Харківобленерго". Дванадцять черг відключень будуть діяти щодня в проміжок з 7:00 до 21:00.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися