Яка ситуація у Харкові після вчорашніх “прильотів” - Терехов

Енергетики працюють над тим, щоб відновити чистоту електропостачання у Харкові

Голова Харківської міської ради Ігор Терехов розповів, що після обстрілу міста спеціалісти комунальних служб та енергетики працювали усю ніч, щоб якнайшвидше відновити електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У деяких районах міста електропостачання повернули вже о 21:00. Однак роботу продовжували всю ніч, щоб забезпечити всіх містян світлом та повернути у домівки воду. Ігор Терехов зазначив, що було дуже багато руйнувань і довелося докласти чималих зусиль, щоб відновити напругу в електромережі. 

За його словами, наразі фахівці працюють над тим, щоб відновити чистоту електропостачання. 

Мер міста зауважив, що є певні негаразди. Однак фахівці ремонтних служб роблять усе можливе, щоб налагодити стабільне електропостачання в усіх будинках харків'ян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області збільшили кількість патрулів поліції.  “Шановні мешканці нашої героїчної області! З метою недопущення паніки та мародерства в нічний час доби буде збільшено кількість патрулів поліції”, - повідомив керівник Головного Управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко. Він розповів, що автомобілі поліції будуть рухатися з маячками. Таке рішення ухвалили з метою забезпечення безпеки населення.

“Прошу поставитися з розумінням! Чергові частини поліції, попри відсутність електроенергії, будуть працювати безперервно!”, - наголосив керівник поліції Харківської області.  У разі необхідності, з нагальних питань жителі області можуть звертатись до будь-кого з правоохоронців і їм буде надана необхідна допомога.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися