Скільки автобусних маршрутів відновили на деокупованій Харківщині

На Харківщині відновили менше половини автобусних маршрутів, які діяли до повномасштабного вторгнення Росії на територію України

У Харківській області, паралельно з відновленням критичної інфраструктури, відкривають автобусні маршрути. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Автобуси курсують до Ізюма, Балаклії, Вовчанська, Куп'янська та інших звільнених міст. За словами керівника Харківської ОВА, всього в області відновили 104 маршрути з 285, які діяли до повномасштабної російської агресії.

Олег Синєгубов розповів, що в області тривають роботи, щоб налагодити життя на звільнених територіях. Він зазначив, що дістатися до якогось населеного пункту тепер можна не тільки використовуючи залізничний транспорт, а й автобуси.

Очільник ХОВА нагадав, що на звільнених територіях зберігається висока мінна небезпека. “Не рекомендуємо жителям області виходити на лісосмуги, адже це ще потенційно небезпечні ділянки. На жаль, майже щодня трапляються випадки підривів на мінах цивільного населення”, – додав очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що після двох тижнів курсування першого комбінованого рейсу між Куп'янськом та Харковом було вирішено змінити розклад руху приміських поїздів. Перед оновленням графіку проводили консультації з місцевою громадою.

З 18 листопада рейс №6605/6608 Харків-Пас. — Осинове виїхав з Харкова о 07:21 і прибуде до зупинки Осинове об 11:43. З Осинового, у зворотному напрямку, рейс відправиться о 13:01 і прибуде до Харкова о 16:58.  Мешканці Куп'янська можуть доїхати до Осинового та Куп'янська зручними безплатними автобусами місцевої громади.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися