Без світла, води та опалення народжували жінки у Харкові та області

За добу без електропостачання на Харківщині народилося 16 дітей.

За час відсутності електропостачання, води та опалення на Харківщині відбулося 16 пологів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації.

Зокрема, одинадцять немовлят народилося у Харкові та п'ять – у районах області. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я ХОВА.

Так, у Харкові по двоє дітей народилося в обласній клінічній лікарні та у міських клінічних пологових будинках №6 і №7. Ще у п'ятьох породіль приймали пологи в міському перинатальному центрі.

По одному малюку народилося у Краснограді, Лозовій, Мерефі та двоє – у Первомайському. Відзначимо, що лікарні працювали на генераторах енергії.

bo_8HlO5D1HzfyZ8yldlCJKpY.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Новий графік погодинних відключень електроенергії в Харкові та області (АДРЕСИ)

Графік з адресами та часом можна подивитися за посиланням.

АТ "Харківобленерго" опублікувало новий графік погодинних відключень електроенергії у Харкові та Харківській області з 28 листопада до 4 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компанії.

Графік так само складається з 12 черг, що діють з 7 ранку до 22 години вечора. Планово світло вимикатимуть не більше, ніж на три години, за умови якщо діють лише планові графіки відключення. При аварійних та екстрених відключеннях світло можуть вимкнути на невизначений термін.

Графік відключень електроенергії з адресами та часом можна подивитися за посиланням.

Наразі у Харківській області без світла залишаються близько 100 тисяч споживачів. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За словами очільника області, усі споживачі Харкова вже зі світлом. По області залишаються частково без електрики близько 100 тисяч споживачів: частина жителів Ізюмської, Куп‘янської, Борівської громад, а також частина Зміївської, Балаклійської і Шевченківської. Їх енергетики планують заживити протягом дня.

"Процес відновлення триває, на зараз по області та Харкову введені графіки з можливим збільшенням часу відключень для стабілізації системи. Віримо в наші ЗСУ та перемогу над російським тероризмом!", – наголосив Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися