Забуксував автомобіль і пролунали автоматні черги: на Харківщині у лісопосадці знайшли двох чоловіків (ФОТО 18+ )

Російські окупанти вбили на блокпості двох чоловіків під час окупації села.

На Харківщині прокурори провели ексгумацію тіл двох чоловіків, яких розстріляли російські військові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію обласної прокуратури.

Так, прокурори Куп'янська разом із слідчими проводять досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни, поєднаних із умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Вчора, 24 листопада, поблизу лісопосадки у с. Подоли Куп'янського району прокурори спільно зі слідчими поліції ексгумували тіла двох місцевих мешканців – чоловіків 28 та 39 років. Попередньо встановлено, що в середині вересня, під час окупації села російськими загарбниками, чоловіків розстріляли військові ЗС РФ.

Жителі села повідомили, що бачили, як автомобіль чоловіків забуксував біля блокпосту росіян, після чого місцеві мешканці почули автоматну чергу. Тіла вбитих виявлено з вогнепальними пораненнями тулуба та голови.

Також у м. Куп'янськ у дворі приватного будинку правоохоронці ексгумували тіло його 50-річного господаря, який загинув 9 вересня від російського ракетного удару.

Наразі тіла загиблих спрямовані на проведення судово-медичних експертиз.

tzJzn9gLmZCVS2y9C4wNzVLPj.jpg

E5DTlKL30a9la7MrYqWeC5sLN.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Новий графік погодинних відключень електроенергії в Харкові та області (АДРЕСА)

Графік з адресами та часом можна переглянути за посиланням.

АТ "Харківобленерго" опублікувало новий графік погодинних відключень електроенергії у Харкові та Харківській області з 28 листопада по 4 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компанії.

Графік також складається з 12 черг, що діють з 7 ранку до 22 години вечора. Планово світло вимикатимуть не більше ніж на три години, якщо діють лише планові графіки відключення. При аварійних та екстрених відключеннях світло може відключитися на невизначений термін.

Графік відключень електроенергії з адресами та часом можна переглянути за посиланням .



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися