Ворожі обстріли Харківської області тривають: які райони під ударом (ФОТО)

На Харківщині двоє чоловіків постраждали у результаті вибуху боєприпасів

Станом на ранок 28 листопада, ворожі війська із ракет та артилерії постійно б'ють по Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах. Про це повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов, пишуть "Коментарі. Харків".

Очільник області повідомив, що у результаті ворожих ударів зафіксовані  влучання у приватні будинки. Також ворог ударив по закладу освіти у Куп’янському районі. А у с. Безмятежне близько півночі у результаті ракетного обстрілу ЗРК С-300 вибуховою хвилею пошкодило будівлю ліцею. У результаті обстрілу ніхто не постраждав.

До того ж в області залишається високою мінна небезпека. Вчора двоє чоловіків постраждали у результаті вибуху боєприпасів. Постраждалих - 56-річного та  62-річного чоловіків - госпіталізували.

Олег Синєгубов зауважив, якщо побачили підозрілий вибухонебезпечний предмет - не намагайтеся їх ліквідувати самостійно! Інформацію потрібно передати до відповідних службам за телефонами 101 або 102.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 18:00 27 листопада, за даними Генштабу, на Куп’янському напрямку окупанти вели оборону. Російські війська обстріляли з усього спектру артилерії райони Куп’янська, Курилівки, Табаївки, Крохмального і Берестового.

У Генштабі розповіли, що станом на 6:00 28 листопада російській загарбники на Куп’янському напрямку оборонялися. Нагадаємо, що напередодні у Генштабі повідомляли, що на Куп’янському напрямку російські військові зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій. Також під мінометний та артилерійський удар потрапили райони декількох населених пунктів.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися