Харків та область знову вибились в антилідери: ІНФОГРАФІКА

Харківська область «найтривожніша» в Україні.

UA War Infographics проаналізувало повітряні тривого у всіх областях України. В Луганській області вона найбільш тривала, а сигнал тривоги фактично не вимикається.

У Харкові та області  тривога лунала майже півтори тисячі разів. Сумарна тривалість повітряних тривог складає понад 50 днів та 17 годин.

Найбільш спокійне в цьому плані Закарпаття. І, формально, Крим, але там сигналами тривоги керують окупанти.

Більш детально за кожною областю можна подивитися в інфографіці.

maqxV1NJ-oQVO_QXfwQ5h1muH.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ракетами та безпілотниками росіяни продовжують стріляти у бік Харкова. Ворог не збирається залишати позиції у прикордонних районах області.

Усю добу, з 29 на 30 листопада ворожі війська продовжували обстрілювати населення у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення Генштабу ЗСУ.

Росіяни завдали ракетний удар по цивільним об’єктам у Ківшарівці Харківської області. На Слобожанському напрямку ураження з усього спектру артилерії зазнали райони населених пунктів Висока Яруга, Стрілеча, Красне, Глибоке, Стариця, Огірцеве, Гатище, Амбарне, Петро-Іванівка та Дворічне Харківської області.

У прикордонних районах Бєлгородської області противник продовжує утримувати угруповання своїх військ. В районах населених пунктів Зелене та Бударки противник застосував ударні безпілотні літальні апарати. Здійснив обстріли з танків та артилерії різних типів по районах населених пунктів Першотравневе, Орлянське, Кислівка і Табаївка Харківської області.

За інформацією рятувальників ДСНС, учора о 09:00 внаслідок ворожого обстрілу сталась пожежа у селі Подоли Курилівської громади Куп’янського району. На території приватного домоволодіння горіли дві господарчі споруди на площі 60 кв.м.

На місці події працювали рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС, котрі о 09:45 локалізували вогонь та об 11:20 ліквідували його. Двічі рятувальники виїздили на перевірку місць влучання ворожих снарядів.

У м. Куп’янську зруйновані 2 дахи приватних будинків, пошкоджено дорожнє покриття та пішохідна доріжка, ворота 2-х приватних гаражів. А на території селища Козача Лопань Дергачівської громади внаслідок обстрілу зруйновано 4 квартири у двоповерховому багатоквартирному будинку. В даних випадках обійшлось без жертв і постраждалих, а також пожеж.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися