Закликав у кафе підтримувати Путіна: що буде мешканцю Харківщини

Правоохоронці викрили чоловіка.

Черговому шанувальнику "руського миру" повідомлено про підозру в Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 45-річному чоловіку за фактом колабораційної діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України).

Так, у смт Хорошеве Харківського району місцевий мешканець, перебуваючи у кафе, вирішив висловити свою "позицію". Він публічно почав агітувати гостей закладу підтримувати дії очільника РФ та країни-агресора.

Колаборант висловився, що "Російська Федерація має поширити свій суверенітет на всю територію України".

Правоохоронці викрили чоловіка.

Дізнання проводять дізнавачі відділу поліції №3 Харківського РУП №1 ГУНП в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському районі через власну необережність загинув 34-річний чоловік. Пожежники не змогли врятувати чоловіка.

Учора о 19:08 у м. Люботин Харківського району сталася пожежа. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на главк ДСНС у Харківській області.

Пожежа трапилася у приватному будинку на вул. Героїв Афганців, 38, через необережність власника під час паління.

Загинув 34-річний чоловік. Горіла одна з житлових кімнат на площі 35 кв.м. В ній під час пожежогасіння рятувальники 48-ДПРЧ відшукали тіло загиблого. О 19:25 вогонь локалізували, о 21:08 ліквідували.

Близько 08:30 в результаті артобстрілу з боку окупантів у м. Куп’янську пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури. Близько 23:30 ворожа ракета влучила у житлову п’ятиповерхівку, що розташована у селі Клугино-Башкирівка Чугуївського району. Сталися часткові  руйнування конструктивних елементів будинків, постраждала жінка 67 років, її госпіталізували до медичної установи та надали медичну допомогу, пацієнтка продовжить лікування амбулаторно. Ще одній 24-річній жінці надали допомогу на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися