У Харківській області ворог збільшив інтенсивність обстрілів: подробиці

У Харківській області триває евакуація населення

Російські військові знову завдають артилерійських та ракетних ударів по Куп‘янському району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У Куп'янську-Вузловому у результаті ворожих атак було пошкоджено дорожнє покриття та залізничну інфраструктуру. 

Близько 23:00 3 грудня ракети С-300, які запустили росіяни, пошкодили вікна та дахи в 5 приватних будинках Шевченківської громади.

Близько 3:00 4 грудня Росія вчинила ще один ракетний обстріл смт Шевченкове. Постраждалих немає.

У районах через збільшення інтенсивності обстрілів місцева влада спільно із волонтерами продовжує добровільну евакуацію жителів.

Олег Синєгубов розповів, що згодилися переїхати 185 людей. Процес евакуації у більш безпечні місця Харківської області триває. 

Також протягом доби загарбники завдавали удари по населених пунктах Вовчанської громади та Харківського району, а також Ізюмського району. Без постраждалих. 

“Як бачимо, окупанти продовжують завдавати хаотичні удари та тероризувати мирне населення. Просимо не ігнорувати сигналів повітряної тривоги! Підтримуємо наші Збройні Сили України”, - наголосив керівник ОВА. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що від початку повномасштабної російської агресії 128 населених пунктів Чугуївського району перебували під окупацією. На звільнених територіях нині проводять роботи з відновлення комунікацій. У районі в результаті бойових дій було пошкоджено близько 80% ліній електропередач. Деякі населені пункти наразі складно під'єднати до електроживлення через значні пошкодження системи та забруднення територій вибухонебезпечними предметами.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися