Росія обстріляла Харків з Бєлгорода (ФОТО)

Наслідки обстрілів опублікувала прокуратура області.

Російські військові завдали ракетний удар по Харкову — прокурори документують наслідки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 15 грудня близько 14:30 військовослужбовці країни-агресора завдали ракетний удар по Холодногірському району м. Харкова: пошкоджено складські приміщення підприємства. Будь-які військові об‘єкти на вказаній території та поруч відсутні.

За попередніми даними, окупанти обстріляли місто ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ.

Огляд місця події проводили прокурори Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова, прокурори відділу протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту, Харківської обласної прокуратури та слідчими ВП №2 ХРУП №3 ГУНП в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В Харкові та області вибухи

Росіяни наносять удари по інфраструктурним об’єктам в Харкові та області.

Мер міста та голова ХОВА просять залишатися в укриттях.

У Харкові та Харківській області лунають вибухи. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов закликав усіх залишатися в укриттях.

"Увага! Жителі Харківщини, перебувайте в укриттях. Окупанти наносять удари". – написав очільник області о 14:33.

Мер Харкова Ігор Терехов написав о 14:40:

"У Харкові вибухи. Ворог обстрілює інфраструктурні об'єкти. Прошу всіх бути максимально акуратними та по можливості перебувати в укриттях".

ОНОВЛЕНО в 15:30: Олег Синєгубов, начальник Харківської ОВА: "Є влучання у Холодногірському районі Харкова. Попередньо, російські окупанти завдали ударів комплексами С-300. На цю хвилину постраждалих немає. Детальнішу інформацію повідомимо згодом".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися