У Харківській області на міні підірвався трактор

Трагічна подія сталася під час сільськогосподарських робіт.

У Харківській області 21 грудня під час роботи на міні підірвався трактор. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Печенізького селищного голови Олександра Гусарова.

"Сьогодні в нашій громаді сталася трагічна подія. Під час виконання сільськогосподарських робіт в полі на ворожій міні підірвався трактор. Тракторист отримав поранення і зараз перебуває в обласній лікарні", – написав Гусаров.

Він також звернувся до мешканців громади, та зазначив, що частина полів, лісових масивів, водоймищ та інших ділянок Печенізької громади досі залишаються необстеженими. Роботи з розмінування тривають.

"Закликаю всіх бути максимально обережними, не чіпати підозрілі предмети, а у разі їх виявлення негайно повідомляти службу з надзвичайних ситуацій за номерами 101 або 057656-12-14", – написав він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вулиця загиблого Вакуленка та Полку "Азов" – перейменовано більше двадцяти вулиць

В Ізюмі позбулися вулиць Чайковського, Короленка, Чехова, Пугачова та Чкалова.

Топоніми перейменували у зв’язку з "дерусифікацією".

У вівторок, 20 грудня начальник Ізюмської міської військової адміністрації Валерій Марченко підписав розпорядження про перейменування 21 вулиці із російськими назвами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника ізюмського міського голови з гуманітарних питань Володимира Мацокіна.

Одну з найбільших вулиць у місті – Маршала Федоренка перейменували на честь вбитого російськими окупантами письменника Володимира Вакуленка. Відповідне розпорядження опублікував Володимир Мацокін.

"Продовжуємо випалювати московщину з карти Ізюма. Одна з найбільших вулиць міста тепер буде вулицею Володимира Вакуленка, віддаємо честь визволителям громади - 25-й Січеславській бригаді, 93-й Холодноярівській бригаді, Олегу Куцину, Полку "Азов"", - зазначив Мацокін.

Вулиці, які перейменували, можна подивитися за посиланням.

Розстріляний автомобіль "екстренки" Харківщини виставили у Люксембурзі (ВІДЕО)

Неодноразово медики Харкова та області потрапляли під обстріл російських армійців. Автомобіль "швидкої", що рятував поранених у Старому Салтові Харківської області виставили на площі одного з міст у Люксембурзі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Так, на відео видно, що автомобіль неодноразово потрапляв під обстріли та зазнавав пошкоджень як від уламків снарядів, так і від стрілецької зброї окупантів. Декілька разів "Коментарі. Харків" повідомляли, як бригади "швидкої допомоги" потрапляють під обстріли у населених пунктах Харківської області, просто прямуючи на виклик, або рятуючи поранених від ворожих обстрілів мирних мешканців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися