«Прильоти» в Харківській області: є поранені (ФОТО)

Постраждали мирні люди.

Російські війська сьогодні знову завдали ударів по Куп’янську та Вовчанську. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У Вовчанську внаслідок обстрілу поранення отримали п’ять людей. Четверо з них (3 чоловіки і 1 жінка) – працівники Центральної районної лікарні. У них діагностовано: вибухові та осколкові пошкодження.

Також поранення отримав перехожий 62-річний чоловік. Усім постраждалим надають всю необхідну допомогу.

У Куп'янську внаслідок ракетного удару пошкоджено житловий будинок. Попередньо – без постраждалих. Інформація уточнюється.

Крім того, сьогодні в селі Протопопівка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої у лісі підірвався 25-річний чоловік. Він госпіталізований з пораненнями.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріли Харківської області: постраждав об’єкт газової промисловості та житлові будинки(ФОТО)

Газопереробне підприємство гасили майже пів доби.

Протягом доби від ворожих обстрілів потерпали населені пункти Куп'янського, Харківського, Чугуївського та Богодухівського районів, що розташовані поруч з кордоном та лінією зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Пожежі, спричинені обстрілами з боку окупантів, трапилися в Ізюмському та Куп'янському районах Харківщини. Горів енергетичний об’єкт та адміністративна будівля. Без постраждалих.

"Враховуючи, що це газопереробне підприємство, є певні особливості щодо гасіння пожежі, яка там виникла. За попередніми даними рятувальників, для остаточної ліквідації займання може знадобитися кілька днів", — розповів Олег Синєгубов.

Він також додав, що в області є постраждалі від залишених ворогом мін та нерозірваних боєприпасів. Вчора в селі Новий Бурлук Чугуївського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався та отримав осколкові поранення 45-річний тракторист. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості.

В Ізюмі від вибуху боєприпасу отримав поранення 39-річний чоловік, який намагався розібрати боєприпас у себе вдома.

"Вкотре закликаю усіх – в разі виявлення підозрілих предметів не торкайтеся їх а одразу звертайтеся в поліцію або до ДСНС", – зазначив очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися