У Харкові гуманітарну допомогу можна замовити по телефону: хто може це зробити

Щоб оформити грошову допомогу – необхідно звертатися особисто.

У Харкові почали оформлювати заявки на отримання грошової допомоги для одиноких матерів від Всесвітньої продовольчої програми ООН. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Для подання заявки на отримання виплат жінкам необхідно звернутися до управління соціального захисту населення, де видають QR-коди.

Як зазначила завідувач сектору державних пільг та гарантій відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг у Немишлянському районі Наталя Моцик, одинокі матері - це жінки, які не перебувають у шлюбі, і у свідоцтві про народження їхніх дітей батько вказаний зі слів матері. За її словами, такі жінки мають відповідний витяг із сімейного кодексу України (ст. 135), і при поданні заяви на отримання допомоги від ООН їм необхідно звернутися особисто.

Також одинокі матері можуть замовити гуманітарну допомогу за тел.:15-35.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові в районі Журавлівки виконують санітарну вирубку дерев

Будівництва на місті спиляних дерев не планується.

Після відповідних обстежень, із санітарних причин, 243 дерева підлягають вирубці у районі Журавлівки (біля ТРЦ "Караван"). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Як повідомив заступник міського голови з питань цифрової трансформації Сергій Кузьмін, на їхньому місці навесні висадять нові рослини. Будівництво будівель там не планується.

"І харків'яни зможуть гуляти у молодому сосновому лісі без нагадувань про бойові дії. Це рекреаційна зона, і за новим Генпланом міста Харкова у майбутньому там передбачено розмістити лише об'єкти для дозвілля громадян, у тому числі велодоріжки", - підкреслив Сергій Кузьмін.

У міськраді зазначають, що спиляні дерева підуть на дрова для потреб харків'ян.



Людмила

6 лютого 2023, 15:00

Я впо потребую гуманітарної допомоги у вигляді продуктовому наборі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися