Скільки населених пунктів Харківщини лишаються окупованими на сьогодні

Окупанти не полишають спроб атакувати позиції наших військових.

На Харківщині станом на 23 грудня ще 29 населених пунктів лишаються під окупацією. Таку цифру на 23 грудня "Суспільне Харків" назвав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Усі населені пункти, захоплені російською армією, знаходяться на Куп'янському напрямку.

За словами очільника області, скупчень російських військ на кордонах з Харківщиною не спостерігають.

"На кордоні ми не спостерігаємо жодних скупчень. Окупанти намагаються постійно атакувати позиції наших військових, повернути втрачені позиції, однак зазнають поразок", — сказав Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія обстрілює Харківщину рівно десять місяців: які напрямки страждають найбільше

Сьогодні виповнюється рівно 10 місяців від початку повномасштабного російського вторгнення. Всі ці 10 місяців Харківщина героїчно протистоїть окупантам, щодня знищуючи живу силу і техніку ворога. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Протягом минулої доби ворог продовжував обстрілювати цивільне населення міст і сіл прикордонних районів Харківщини та населених пунктів біля лінії зіткнення.

На Слобожанському напрямку мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Гур’їв, Ветеринарне, Кудіївка, Гоптівка, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Амбарне, Новомлинськ та Дворічна на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог здійснив обстріли з танків, мінометів та артилерії по районах Кислівки, Котлярівки, Табаївки, Крохмального Харківської області. Даних про поранених серед цивільних людей немає.

Вчора близько 18:00 внаслідок обстрілу смт Дворічна Куп'янського району пошкоджень зазнали житловий будинок, господарчі споруди та гаражі. Сталися пожежі. На щастя, без постраждалих.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися