Повітряне командування «Схід» звернулося до мешканців Харкова та області

Українців просять не публікувати роботу ППО.

Повітряне командування "Схід" повідомило про вчорашню роботу стосовно ворожих безпілотників – над Харківщиною було збито 11 ворожих дронів з 13. Також командування звернулося до українців з проханням не висвітлювати роботу сил ППО.

Наразі майже по всій Україні оголошено "повітряну тривогу", глави ОВА повідомляють про пуски ракет з Каспійського моря, очікується близько ста ракет. Жителів Харкова та області просять бути максимально обережними, не виходити з укриттів, зробити запаси води та їжі, зарядити павербанки та інші пристрої. Слідкуйте за наступними повідомленнями.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни ввечері випустили 13 іранських Шахедів по Харківській області – є "прильоти"

Сили ППО збили більшість іранських дронів над Харківщиною.

Цієї ночі російські окупанти в чергове завдали удару по енергетичній інфраструктурі Харкова, застосувавши для цього 13 іранських БпЛА “Шахед-136”. 11 цих дронів підрозділи Сил оборони України збили. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкову інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Вчора ввечері під час "повітряної тривоги" харків’яни та мешканці області чули вибухи, повідомлялося про помічених над містом ворожих безпілотників та роботу нашої ППО.

Мер міста Ігор Терехов повідомив про атаку дронами інфраструктурного об’єкту міста, також очільник області Олег Синєгубов закликав усіх бути максимаотно обережними та знаходитися в укриттях.

За даними Генштабу ЗСУ за добу на Слобожанському напрямку обстановка залишається стабільною, ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

Також на Слобожанському напрямку артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Червона Зоря, Ветеринарне, Красне, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Стариця, Тернова, Новомлинськ та Дворічна на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог обстріляв райони понад 20 населених пунктів. Серед них – Синьківка, Вільшана, Куп’янськ, Кислівка і Крохмальне Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися