Волонтери організації «Я врятований» доставили гуманітарну допомогу у Харків: хто отримає

Рятувальники Харкова отримали допомогу та забезпечать нею харків’ян.

Громадська організація "Я врятований" передала гуманітарну допомогу для забезпечення потреб Пунктів незламності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главку ДСНС Харківської області.

За сприяння Харківського міського Голови Ігоря Терехова та Харківської Міської Ради волонтери громадської організації "Я врятований" доставили гуманітарну допомогу харківським рятувальникам у вигляді продуктових наборів, бутильованої питної води та засобів особистої гігієни.

Ця допомога зможе задовільнити потреби як самих рятувальників, так і звичайних цивільних людей, які будуть переживати наслідки ворожої агресії у харківських Пунктах незламності.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни ввечері випустили 13 іранських Шахедів по Харківській області – є "прильоти"

Сили ППО збили більшість іранських дронів над Харківщиною.

Цієї ночі російські окупанти в чергове завдали удару по енергетичній інфраструктурі Харкова, застосувавши для цього 13 іранських БпЛА “Шахед-136”. 11 цих дронів підрозділи Сил оборони України збили. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкову інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Вчора ввечері під час "повітряної тривоги" харків’яни та мешканці області чули вибухи, повідомлялося про помічених над містом ворожих безпілотників та роботу нашої ППО.

Мер міста Ігор Терехов повідомив про атаку дронами інфраструктурного об’єкту міста, також очільник області Олег Синєгубов закликав усіх бути максимаотно обережними та знаходитися в укриттях.

За даними Генштабу ЗСУ за добу на Слобожанському напрямку обстановка залишається стабільною, ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

Також на Слобожанському напрямку артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Червона Зоря, Ветеринарне, Красне, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Стариця, Тернова, Новомлинськ та Дворічна на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог обстріляв райони понад 20 населених пунктів. Серед них – Синьківка, Вільшана, Куп’янськ, Кислівка і Крохмальне Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися