Яка ситуація зі світлом у Харкові та області після обстрілів

У Харківській області відключення світла здійснюються лише в плановому режимі

Заступник начальника Харківської ОВА Роман Семенуха під час ефіру національного телемарафону "Єдині новини" розповів про ситуацію в Харкові та області 29 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як він зазначив, ввечері ворожі війська здійснили масований обстріл безпілотниками “Шахед”. Приблизно 11 ракет було збито силами ППО над Харківською областю.

Роман Семенуха зазначив, що у результаті вчорашніх обстрілів були влучання в критичну інфраструктуру. “Ще з вечора ДСНС там працюють і усувають завдані наслідки. Сьогодні зранку, на жаль, ми маємо 4 прильоти, ймовірно, із зенітно-ракетних комплексів С-300. Попередньо – без жертв”, – прокоментував чиновник.

Також він додав, що в області відключення світла здійснюються лише в плановому режимі. Аварійних відключень немає.

“Наразі ситуація стабільна і контрольована, ми готові відповідати на ті виклики, які є. Сьогодні і завтра можуть бути напружені дні. Зрозуміло, що ворог намагається у такий спосіб тиснути на Україну. Тож ми закликаємо всіх серйозно ставитися до сигналів повітряної тривоги і перебувати укриттях”, – додав заступник начальника Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у середу, 28 грудня, в одному з районів Харкова було зафіксовано два удари ракетами С-300. Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що внаслідок обстрілу один чоловік отримав осколкове поранення. Зараз постраждалий перебуває у лікарні в стані середньої тяжкості. За словами мера міста, ранковий обстріл не вплинув на енергозабезпечення Харкова.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися