На Новий Рік з газом: в одній з громад Харківщини відновили постачання «блакитного палива»

Ще 100 родин будуть з газом на свята.

У прикордонних селах Харківщини відновили газопостачання для ще ста родин. Про це 29 грудня повідомив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Михайло Харнам, інформують "Коментарі. Харків".

У деокупованих населених пунктах Харківщини, які розташовані вздовж кордону з рф, триває відновлення газопостачання. Фахівці "Харківгазу" підключили до розподільчої мережі села Токарівка та Лобанівка Харківського району — "блакитне" паливо надійшло майже у 70 житлових будинків.

Водночас триває відновлення газорозподільної системи у селі Залиман Балаклійської громади. Там вже відремонтовані газогони для близько 30 родин.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов розповів, які будинки в Харкові після обстрілів відновлюють першочергово

Першочергово у місті відновлюють конструктивні елементи житлових будинків, які постраждали від обстрілів. Про це 30 грудня після огляду ремонтних робіт у житловому секторі повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Мер нагадав, що в місті вже реконструювали 66 будинків, зруйнованих ворожими снарядами. Міський голова зазначив, що оскільки першочергова мета – зберегти будівлі, то потрібно відновити їхні конструктивні елементи у якомога більшій кількості в різних районах міста.

За словами Ігоря Терехова, з урахуванням цього завдання і буде спланований бюджет на ці види робіт наступного року.

Графік відключення світла у Харкові та області з 2 по 8 січня (АДРЕСИ)

Фахівці "Харківобленерго" опублікували погодинний графік відключення електроенергії у населених пунктах регіону, який буде діяти з 02 по 08 січня 2023 року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Перелік адрес, де вимикатимуть світло, можна переглянути за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися