Поліція Харкова встановлює обставини загибелі чоловіка в селі Борщова (ФОТО)

Жінка також отримала травми та госпіталізована.

Автомобіль подружжя наїхав на невідомий вибуховий пристрій, чоловік загинув. Поліція встановлює обставини, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію правоохоронців Харківщини.

Інформація про подію надійшла 30 грудня до відділення поліції №1 ХРУП №2. Попередньо встановлено, що 65-річний чоловік та 64-річна жінка на автомобілі поїхали в ліс за ялинковими гілками. Жінка пішла збирати гілки, а чоловік залишився в автівці. Він почав рух транспортним засобом і наїхав на невідомий вибуховий предмет. Внаслідок вибуху чоловік отримав смертельні травми.

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Поліція закликає громадян бути обережним та не наближатися до підозрілих предметів. У разі виявлення вибухонебезпечних предметів негайно телефонувати за номером 101 або 102.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов розповів, які будинки у Харкові після обстрілів відновлюють першочергово

Першочергово у місті відновлюють конструктивні елементи житлових будинків, які постраждали від обстрілів. Про це 30 грудня після огляду ремонтних робіт у житловому секторі повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Мер нагадав, що в місті вже реконструювали 66 будинків, зруйнованих ворожими снарядами. Міський голова зазначив, що оскільки першочергова мета – зберегти будівлі, то потрібно відновити їхні конструктивні елементи у якомога більшій кількості в різних районах міста.

За словами Ігоря Терехова, з урахуванням цього завдання і буде спланований бюджет на ці види робіт наступного року.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися