У Харківській області лунали вибухи: де були “прильоти” (ФОТО)

За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 80 вибухонебезпечних предметів

Минулої доби російські загарбники з мінометів та артилерії завдавали ударів по мирному населенню міст і сіл Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Під вогнем опинилися Куп'янськ, Вовчанськ та інші населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів.

У Куп'янську ворожими обстрілами було пошкоджено господарські будівлі, виникли масштабні пожежі. В Обласному центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що за добу постраждалих не було. 

В області тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 80 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення Сили оборони України ведуть бої з ворогом, щоденно завдаючи окупантам нових втрат. Україна переможе!”, - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківська область серед інших регіонів України внаслідок бойових дій зазнала найбільших збитків від руйнувань житлових об'єктів. Внаслідок повномасштабної агресії Росії проти України у Харківській області зруйновано близько 6,5 тис. будинків. Збитки оцінюють приблизно в 15,8 млрд дол.

На другому місці за розміром завданих збитків та на першому за кількістю зруйнованого житла - Донецька область. Російські військові зруйнували 78,7 тис. будинків, розмір збитків - 14,3 млрд дол.  У трійку лідерів потрапила Київська область - зруйновано 22,8 тис. будинків, завдано шкоди на 8,1 млрд дол.

Станом на 26 грудня на території Харківської області постраждало 14630 об’єктів.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися