Двох людей поранили росіяни в Харківській області

Чоловіки зазнали поранень під час обстрілу Харківщини.

У Куп'янському районі протягом доби поранення зазнали два чоловіки 42-х та 72-х років. Вони госпіталізовані у стані середньої тяжкості. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області на одному з напрямків окупанти намагаються зайняти нові позиції

Ворог хоче покращити тактичне положення.

Харківська область продовжує страждати від постійних обстрілів зі сторони російських армійців. Крім того, окупанти намагаються покращити тактичне положення підрозділів своїх військ на Куп’янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку обстановка без суттєвих змін, ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, ознак формування його наступальних угруповань не виявлено. Обстріляв райони населених пунктів Стрілеча, Красне, Зелене, Тернова, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Караїчне, Охрімівка і Амбарне на Харківщині.

На Куп’янському напрямку вогневого впливу зазнали населені пункти Новомлинськ, Тавільжанка, Дворічна, Куп’янськ, Котлярівка, Табаївка і Першотравневе Харківської області.

Щойно земля промерзне, росіяни підуть у атаку, прогнозує командувач військами Харківського військового округу на сході країни генерал Сергій Мельник в інтерв’ю Nos.nl.

Крім атаки на Київ, генерал Мельник також очікує, що його місто зіткнеться з наступом на землі. Групи з десяти-двадцяти російських військових уже перетинають кордон для розвідки та диверсій, каже він. Харків знаходиться приблизно в сорока кілометрах від російського кордону.

Як і в лютому цього року, за словами Мельника, росіяни намагатимуться відрізати Харків від Києва, щоб українські війська на Донбасі не могли рушити на захід на допомогу столиці.

Також Сергій Мельник вважає, що наступний раунд війни відбудеться за допомоги великої кількості мобілізованих російських солдат. Вони будуть погано озброєні та погано навчені, як і багато хто з нещодавно призваних в ряди окупантів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися