Німецький журналіст, що допомагав евакуювати тварин з харківського екопарку, отримав поранення

Журналіст отримав осколкове поранення під час обстрілу російських окупантів.

Журналіст Bild Бьорн Штрітцель отримав поранення в Україні. Наразі життю репортера нічого не загрожує. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарк.

"Бьорн – сміливий та чесний журналіст, який був із нами під час евакуації тварин Фельдман Екопарк. Під обстрілами, у найскладніші моменти. Він допомагав нашій команді виїжджати з-під обстрілів та реально став її частиною. Бажаємо йому якнайшвидшого одужання та удачі в його складній роботі", – написали в Екопарку.

У зоопарку також зазначили, що Україна – місце небезпечне, та висловили подяку журналістам світових ЗМІ, які з ризиком для свого життя працюють у нашій країні, щоб розповісти усьому світу правду про цю війну.

"Тим, хто привертав увагу навесні до долі наших тварин, хто не дає іншим країнам забути про війну та її жахіття зараз. Та неоціненна підтримка, яку Україна має у світі – це значною мірою їхня заслуга. Велике вам спасибі, друзі!", – йдеться в повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові вимагають перейменувати проспект Героїв Сталінграду. Саме таке формулювання значиться у петиції до Харківської міської ради.

Автор петиції Олександр Реунов зазначає, що Сталінград – "неприпустиме слово для України і ніякого відношення до історії Харкова не має, від слова зовсім".

"Вимагаю повернення старої назви вулиці Байрона замість проспекту героїв Сталінграду", – йдеться в петиції.

Збір підписів петиції почався 27 грудня та триватиме ще 83 дні. Щоб підтримати звернення, можна підписати його за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися