Російські війська з мінометів обстріляли рятувальників Харківщини

У Куп’янському районі стався обстріл пожежних.

Станом на ранок 3 січня за оперативною інформацією росіяни знищили та пошкодили 1 тисячу 629 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Розстріляли, підірвали, розібрали на деталі, вкрали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

3 січня рятувальники отримали повідомлення, що близько 10:00 у смт Дворічна Куп'янського району Харківщини, внаслідок мінометного обстрілу, було пошкоджено ще два пожежні автомобілі. Жертв та постраждалих серед особового складу на щастя немає.

"Ця техніка вкрай необхідна нашим рятувальникам аби мати можливість допомагати людям, життя яких щодня на межі виживання. Нині ж нас позбавили цієї можливості, поки машини не будуть відновлені або замінені.

Скільки б західні партнери не допомагали технікою, скільки б нових авто не закупила держава, з такими сусідами цього завжди буде мало", – написали у ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області на одному з напрямків окупанти намагаються зайняти нові позиції

Ворог хоче покращити тактичне положення.

Харківська область продовжує страждати від постійних обстрілів зі сторони російських армійців. Крім того, окупанти намагаються покращити тактичне положення підрозділів своїх військ на Куп’янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку обстановка без суттєвих змін, ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, ознак формування його наступальних угруповань не виявлено. Обстріляв райони населених пунктів Стрілеча, Красне, Зелене, Тернова, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Караїчне, Охрімівка і Амбарне на Харківщині.

На Куп’янському напрямку вогневого впливу зазнали населені пункти Новомлинськ, Тавільжанка, Дворічна, Куп’янськ, Котлярівка, Табаївка і Першотравневе Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися