Кількість жертв у Харківській області зросла – Синєгубов

Ще п’ятеро людей отримали поранення.

За оновленими даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок удару окупантів по смт Шевченкове, загинули двоє людей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Загиблі – жінки 50-ти та 60-ти років. Одна з загиблих – власниця м’ясного магазину, інша жінка – прийшла на ринок за покупками. Ще п’ять осіб отримали поранення. Серед них – дитина – дівчинка 13 років.

Рятувальники продовжують роботи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області з-під завалів дістають людей (ФОТО)

Фото рятувальних робіт та наслідків ранкових обстрілів смт Шевченкове, що на Харківщині, опублікував заступник голови Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

"Окупанти обстріляли місцевий ринок, імовірно з ракетних систем С-300. Вже відомо про 7 постраждалих. Серед них є дитина. Під завалами можуть залишатися люди. Триває рятувальна операція, працюють екстрені служби". – написав він.

Пізніше Кирило Тимошенко повідомив про загиблу жінку: "За уточненою інформацію, на жаль, загинула 60-річна жінка. Всіх інших постраждалих госпіталізовано. Медики надають їм допомогу. Рятувальники продовжують розбирати завали".

Пожежу у Харківській області не змогли загасити: що трапилося

Учора у Харківській області сталося декілька пожеж через ворожі обстріли. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главку ДСНС області.

8 січня о 08:25 ворог влучив у приватне домоволодіння у м. Куп’янську. Сталася пожежа. Горіла двоповерхова господарча споруда та легковик. Площа пожежі склала 50 кв.м. У пожежогасінні брали участь 9 осіб особового складу та 2 одиниці техніки ДСНС. О 09:40 рятувальники ліквідували вогонь. Завдяки їхнім оперативним діям врятовано житловий будинок та мікроавтобус.

Вже о 18:26 стався обстріл с. Вовчанські Хутори Вовчанської громади. Один зі снарядів вщент зруйнував приватний будинок та підпалив його залишки. Площа горіння склала 100 кв.м. На ліквідацію пожежі виїхали рятувальники з м. Вовчанська та їхні колеги з м. Лисичанська. Проте підрозділи ДСНС були змушені передчасно повернутись до місця дислокації через повторні ворожі обстріли.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися