У Харкові перевірили супермаркети та аптеки

У магазинах перевірили наявність деяких продуктів.

Повністю або частково відновили роботу всі торговельні мережі, відкриваються нові крамниці продовольчих, побутових, будівельних товарів тощо. Зараз у Харкові немає дефіциту продуктів харчування, товарів першої необхідності, питної води, гігієнічних засобів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Повністю або частково відновили роботу мережі супермаркетів "Клас", "Рост", "Восторг", "Сільпо", "АТБ-маркет", "Чудо маркет", "Метро" та ін. Загалом працюють 173 супермаркети та велика кількість продовольчих магазинів ("Посад", "Кулиничі", "Свіжина", "Галя балувана", "Агромол" та ін.).

Також працюють близько 370 аптек (зокрема, аптечні мережі: "9-1-1", "Копійка", "АНЦ", "МедСервіс", "Славутич", "Подорожник", "Аптека доброго дня", КП "Муніципальна аптека" та ін.).

Для потреб власників домашніх тварин працюють 76 зоомагазинів та 32 ветеринарні клініки у всіх районах міста.

На сьогоднішній день функціонують 44 з 53 харківських ринків та торговельних майданчиків, у тому числі найбільші продовольчі ринки Харкова - Кінний, Центральний, Тракторозаводський, Новосалтівський та ін.

У випадку тривалого відключення електроенергії відкриті 915 продовольчих магазинів, 70 магазинів непродовольчих товарів, 190 аптек, 68 АЗС, 11 ветеринарних клінік та 26 зоомагазинів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові відновлюють багатоповерхівки, які обстріляли російські війська

У Холодногірському районі спеціалісти АТ "Житлобуд-2" продовжують відновлювати житловий будинок, який постраждав внаслідок ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, на вул. Великій Панасівській комунальники ремонтують машинне приміщення, шахту ліфта, внутрішньобудинкові мережі тощо.

В Основ'янському районі продовжують відновлювати житлові будинки, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів.

Зокрема, триває ремонт покрівлі на площі 560 кв. м одного з будинків на пр. Гагаріна. Роботи виконує КП "Харківспецбуд".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися