Росіяни зранку обстріляли житлові будинки мирних мешканців на Харківщині

Снаряд влучив прямо у житловий будинок.

За процесуального керівництва Куп’янської та Ізюмської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, вдень 10 січня окупанти вкотре обстріляли м. Куп’янськ. Артилерійський снаряд влучив прямо у житловий будинок. 

11 січня близько 9 години ранку військові країни-агресора обстріляли з артилерії с. Богуславка Ізюмського району. Внаслідок збройної агресії РФ пошкоджено приватний будинок.  

Прокурори спільно зі слідчими поліції зафіксували наслідки збройної агресії РФ та зібрали речові докази.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вечірні фейєрверки у Харкові внаслідок "прильотів" по місту (ФОТО)

Учора ввечері у Харкові пролунало декілька гучних вибухів. О 22:54 начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти знову наносять удари по Харкову та області.

Вже о 23:51 очільник області повідомив: "Окупанти завдали ударів по Київському району Харкова. Зафіксовано влучання у склад піротехніки. Спостерігається детонація піротехнічних виробів.

Попередньо, без постраждалих. На місці працюють спеціалісти ДСНС".

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що "прильотів" було два, усі у Київському районі.

"Вибухи у Харкові внаслідок "прильотів" по Київському району. Попередньо - влучання у склад піротехніки. Про постраждалих наразі інформації немає. Щодо руйнувань - також знатимемо пізніше.

Ще один приліт також в Київському районі. За попередньою інформацією - без постраждалих та руйнувань", – написав мер міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися