Деякі поїзди, що прямують через Харків, змінять розклад та маршрут

Росіяни продовжують обстрілювати населені пункти України.

Укрзалізниця змінює розклад та маршрут низки поїздів, що курсують на ділянці Кривий Ріг - Нікополь - Запоріжжя. З міркувань безпеки, через постійні обстріли Дніпропетровської та Запорізької області деякі поїзди будуть курсувати іншим маршрутом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укрзалізниці.

Так, з 19 січня поїзд №59 Харків - Одеса відправлятиметься з Харкова о 12:37 (замість 8:12) та прямуватиме через Дніпро та Кривий Ріг (без заїзду на станції Новомосковськ, Запоріжжя, Марганець, Нікополь, Чортомлик та Апостолове). Також цей рейс додатково зупинятиметься на станції Божедарівка. Прибуття до Одеси залишається без змін – о 10:57.

Аналогічно буде змінений з 20 січня маршрут зворотного рейсу поїзда №62 Одеса - Харків, що також змінить його час прибуття до Харкова: тепер він приїжджатиме о 15:37 замість 19:06.

Зміни торкнуться також маршруту поїзда №119/120 Львів - Запоріжжя - Львів. З 19 січня при курсуванні зі Львова цей поїзд прямуватиме через Кривий Ріг та Дніпро і не заходитиме на станції Апостолове, Чортомлик, Нікополь, Марганець, Мирова та Дніпробуд-2. Також зміниться час його прибуття до Запоріжжя - він приїжджатиме о 15:52 замість 14:20. При курсуванні із Запоріжжя цей рейс відправлятиметься о 9:45 замість 10:25, і також прямуватиме зміненим маршрутом. Крім цього, поїзд при курсуванні в обох напрямках зупинятиметься на станції Божедарівка.

Замість поїзда №275/276 Київ - Запоріжжя - Київ для пасажирів нікопольського напрямку призначаються приміські поїзди:

- з 18 січня: №6075 Запоріжжя - Кривий Ріг (відправлення о 15:25, прибуття о 19:54);

- з 19 січня: №6076 Кривий Ріг - Запоріжжя (відправлення о 7:10, прибуття об 11:45).

Ці приміські рейси курсуватимуть через станції Дніпробуд-2, Марганець, Нікополь, Чортомлик та Апостолове, забезпечуючи можливість пасажирам із цих міст здійснити зручну пересадку по станції Кривий Ріг-Головний на поїзди №75/76 Кривий Ріг - Київ та №59 Харків - Одеса.

Розклад та маршрути інших поїздів можна подивитися на сайті Укрзалізниці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вечірні фейєрверки у Харкові внаслідок "прильотів" по місту (ФОТО)

10 січня ввечері у Харкові пролунало декілька гучних вибухів. О 22:54 начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти знову наносять удари по Харкову та області.

Вже о 23:51 очільник області повідомив: "Окупанти завдали ударів по Київському району Харкова. Зафіксовано влучання у склад піротехніки. Спостерігається детонація піротехнічних виробів.

Попередньо, без постраждалих. На місці працюють спеціалісти ДСНС".

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що "прильотів" було два, усі у Київському районі.

"Вибухи у Харкові внаслідок "прильотів" по Київському району. Попередньо - влучання у склад піротехніки. Про постраждалих наразі інформації немає. Щодо руйнувань - також знатимемо пізніше.

Ще один приліт також в Київському районі. За попередньою інформацією - без постраждалих та руйнувань", – написав мер міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися