У Харківській області знову “прильоти” (ФОТО)

Приміщення навчального закладу майже повністю зруйновано

У вівторок, 17 січня, ворожі війська знову обстріляли місто Куп'янськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Очільник області повідомив, що близько 14:30 ворожа ракета С-300 влучила у Куп'янський автотранспортний фаховий коледж.

“За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих. Однак, приміщення навчального закладу майже повністю зруйновано”, - написав очільник Харківської області Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у результаті ворожого обстрілу за процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області було розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Слідство встановило, що 16 січня близько 7:30 ворожі війська здійснили артилерійський обстріл м. Куп‘янськ. Внаслідок ворожої атаки було поранено двоє осіб. Поранення отримали 41-річний чоловік та 65-річна жінка. Також у результаті обстрілу міста було пошкоджено 5-ти та 9-ти поверхові житлові будинки.

Документування наслідків обстрілів з боку російської армії здійснювалось прокурорами спільно зі слідчими Куп‘янського РВП ГУНП в Харківській області.

Протягом доби, 15-16 січня, російські окупанти з артилерії, мінометів та танків обстрілювали прикордонні населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. У Вовчанську обстрілами ворог пошкодив заклад освіти, там виникла пожежа. Також постраждали приватні житлові будинки та господарчі споруди.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися