У Харківській області через обстріли горіло декілька важливих об’єктів

Є поранені місцеві мешканці.

Український спротив повномасштабному російському вторгненню триває вже 11 місяців. Сьогодні зранку ворог знову обстріляв Куп'янськ. Є влучання у житлові будинки, сталися масштабні пожежі. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Протягом минулої доби ворог вів масовані обстріли прикордонних населених пунктів у Куп'янському, Чугуївському та Харківському районах.

У Вовчанську Чугуївського району внаслідок артобстрілів пошкоджені житлові будинки, об'єкти цивільної промисловості та інфраструктурні об'єкти. У с. Вовчанські Хутори ракетним обстрілом зруйновано заклад освіти та будинок культури.

У с. Гатище Чугуївського району пошкоджений об'єкти цивільної промисловості, сталися пожежі.

У Вовчанську поранення отримав 52-річний чоловік. Госпіталізований в стані середньої тяжкості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Наступ російських військ на Харківщині: що відомо

За минулу добу з 23 на 24 січня російські війська намагалися вести наступ на одному з напрямків у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Як повідомляють у Генштабі, наступальні дії ворога на Куп’янському напрямку виявилися безуспішними та усі атаки противника відбито українськими Силами оборони..

На Слобожанському напрямку обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено.

В той же час, обстрілів зазнали райони населених пунктів Гур’їв Козачок, Стрілеча, Слобожанське, Зелене, Тернова, Стариця, Вовчанськ, Землянки, Новомлинськ, Кам’янка та Красне Перше на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв райони населених пунктів Дворічна, Гряниківка, Куп’янськ, Кучерівка, Кислівка, Крохмальне, Берестове та Кругляківка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися