Поліція виявила ще одну жертву розстрілу цивільної колони (ФОТО)

Особа загиблої наразі встановлюється

Поліція вилучила тіло жінки, яка загинула внаслідок обстрілу військовими РФ  цивільної колони в смт Борова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції повідомили, що у квітні 2022 року пасажирський автобус, у якому перебувала жінка, розстріляли військові РФ. Пасажирку доставили до місцевої лікарні з тілесними ушкодженнями. Лікарям не вдалося врятувати жінку - її поховали на території медичного закладу. 1 лютого правоохоронці провели огляд місця поховання. Особа загиблої наразі встановлюється.

Заступник начальника слідчого управління ГУНП в Харківської області Дмитро Сойма розповів подробиці трагедії. 14 квітня 2022 року колона цивільних прямувала з міста Дніпро в напрямку міста Сватове Луганської області. 

Росіяни відкрили вогонь, коли колона перетинала перехрестя в смт Борова Харківської області. Перші цивільні машини встигли перетнути перехрестя, а два мікроавтобуси, які були в кінці, потрапили під обстріл.

У поліції повідомили, що наразі виявили рештки 6 цивільних осіб, які намагаються ідентифікувати. На проведення судово-медичних експертиз потрібен час. 

Слідчі дії проводились в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі чи довічне ув’язнення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як жителям небезпечних районів Харківської області підготуватися до евакуації.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися