Обстріл Харківщини на 3 лютого: є загиблі та поранені

Загинуло двоє братів, та постраждало дві людини.

Сьогодні близько 4:30 ранку ворог обстріляв м. Барвінкове Ізюмського району. Внаслідок влучання у приватний житловий будинок загинули двоє братів 49 та 42 років. Їхній батько 70 років отримав поранення та був госпіталізований. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Протягом минулої доби ворог продовжував масовані обстріли мирного населення Вовчанська, Куп'янська, Дворічної та інших населених пунктів Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів.

Вогонь вівся переважно по приватній житловій забудові. Багато будинків пошкоджено та зруйновано. Сталися пожежі.

У Вовчанську постраждала жінка 51 року. Отримала необхідну медичну допомогу на місці.

За даними Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку обстановка стала, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Окупанти обстріляли райони Ветеринарного, Козачої Лопані, Стрілечої, Глибокого, Зеленого, Стариці, Огірцевого, Гатища, Вовчанська, Вовчанських Хуторів, Охрімівки і Новомлинського Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог обстріляв райони населених пунктів Дворічна, Голубівка, Куп’янськ, Кучерівка, Кислівка і Котлярівка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як передавати показання газових лічильників для мешканців Харківської області: інструкція

У зв‘язку з переходом АТ "Харківгаз" до групи Нафтогаз, змінюються способи передачі показань лічильників для мешканців Харківської області. Передати показання лічильників клієнти АТ "Харківгаз" можуть наступними способами: - на сайті gas.ua; client@gas.ua; - за телефонами: +38066-300-2-888; +38098-300-2-888; +38093-300-2-888; - а також у центрах обслуговування клієнтів районних дільниць та відділень АТ "Харківгаз".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися