Підприємство Харкова отримало партію гуманітарної допомоги

Люди отримають понад чотири тисячі наборів гуманітарної допомоги.

КП "Харківводоканал" 2 лютого отримало заключну партію гуманітарної допомоги, яка надається за ініціативою Харківського міського голови Ігоря Терехова та за сприяння громадської організації "Я врятований". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Загалом було передано понад 4 тис. гуманітарних наборів, і ця підтримка була спрямована на кожного з працівників підприємства.

"Міська влада ставить у пріоритет допомогу та підтримку героїв комунального фронту. Мер зі своєю командою дякує кожному працівнику за його роботу та внесок у забезпечення життєдіяльності міста", - зазначив директор Департаменту по роботі з громадськими об'єднаннями Нікіта Стєрін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У ЦНАП Харкова відновили послуги податкової (ПЕРЕЛІК)

Фахівці Головного управління Державної податкової служби у Харківській області відновили надання консультацій та послуг у Регіональному центрі послуг на пр. Тракторобудівників, 144. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у ЦНАП міста Харкова, з 3 лютого там можна отримати такі послуги: 

- видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків;

- внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта;

- видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків;

- приймання звітності.

Консультації надаються з таких питань: надання адміністративних послуг; отримання ЕЦП (електронного цифрового підпису); про строки подання податкової звітності, у тому числі в електронному вигляді; реєстрація РРО та КОРО.

Прийом здійснюється за попереднім записом - за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися