На Харківщині перевірили роботу ЦНАПів

Чи надаються послуги якісно та відповідно до вимог.

На Харківщині перевірили роботу ЦНАПів, де триває набір до бригад "Гвардії Наступу". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Директор Департаменту цифрової трансформації регіону Харківської ОВА Віталій Шапірко спільно з головами районів проінспектували роботу Центрів надання адмінпослуг, де проводять набір добровольців за нацпрограмою "Гвардія Наступу".

Посадовці перевірили роботу ЦНАПів у Краснограді та Богодухові. В усіх відділеннях працюють компетентні фахівці Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби України.

"Наше завдання – переконатися у тому, що послуги надаються якісно та відповідно до всіх вимог, аби рекрути мали доступ до повноти інформації. Бо мова йде про захист нашої держави", – зазначив Віталій Шапірко.

Нагадаємо, з 1-го лютого стартував набір до штурмових бригад "Гвардії Наступу". Добровольці можуть долучитися до однієї із 8 бригад, відповідно до власних переконань та мотивації. Отримати консультації та записатися до формувань можна в 5 Центрах надання адмінпослуг Харківщини в Богодухівському, Чугуївському, Харківському, Лозівському та Красноградському районах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харкова рано вранці: де сталися "прильоти"

Сьогодні близько четвертої ранку російські війська випустили ракети по містам України. Харків’яни чули близько десяти гучних вибухів та спостерігали, як ракети летіли з російського Бєлгорода.

Міський голова Харкова Ігор Терехов написав о 04:36: "О четвертій ранку серія ударів по Харкову. Ворог цілить по об‘єктах критичної інфраструктури. Можуть бути перебої з електрикою, водо-та теплопостачанням.

Про жертви та руйнування інформація наразі уточнюються.

Всі міські служби та ДСНС працюють над усуненням наслідків нічного обстрілу".

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав вже о 04:42: "Окупанти завдали ударів по критичній інфраструктурі. Зафіксовано біля 10 вибухів.

У деяких районах перебої з електроенергією. На місцях вибухів вже працюють екстрені служби. Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюється".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися