Працівники підприємства у Харкові отримують гуманітарну допомогу

Партію гуманітарної допомоги видали працівникам комунального підприємства.

З ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова та за сприяння громадської організації "Я врятований" Центральний парк культури та відпочинку ім. Горького отримав партію гуманітарної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Директор Департаменту по роботі з громадськими об'єднаннями Нікіта Стєрін від імені міської влади подякував працівникам парку за щоденну працю. Він зазначив, що Центральний парк неодноразово потрапляв під ворожі обстріли, але при цьому він залишається улюбленим місцем відпочинку багатьох харків’ян та одним із символів супротиву.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Олег Синєгубов про обстріл Харкова та області 10 лютого

О 4:00 ворог завдав ракетних ударів по місту Харкову та області. Попередньо ракетами С-300. Під прицілом були критичні та інфраструктурні об'єкти. Виникли пожежі, які рятувальникам вдалося оперативно загасити. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Проте деякі райони міста залишаються без електроенергії. Спеціалісти працюють над ліквідацією наслідків ударів. На щастя, обійшлося без постраждалих", – зазначає очільник області.

Минулої доби окупанти продовжували обстрілювати з мінометів та артилерії населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області. Зокрема, під ворожим вогнем перебувало близько 10 населених пунктів.

У Куп'янську та Дворічній через обстріли зруйновано декілька житлових приватних будинків.

По Харківському району ворог бив з артилерії та мінометів. Під обстрілом були села Веселе та Красне. Також 14 мінометних ударів було здійснено по Богодухівському району. Під обстрілами були села Уди та Червона зоря.

Після 23:00 окупанти обстріляли ракетами С-300 смт Борову Ізюмського району. Є влучання у проїжджу частину та приватний будинок. Обійшлося без постраждалих.

Обстріл Харкова рано вранці: де сталися "прильоти"

Сьогодні близько четвертої ранку російські війська випустили ракети по містам України. Харків’яни чули близько десяти гучних вибухів та спостерігали, як ракети летіли з російського Бєлгорода.

Міський голова Харкова Ігор Терехов написав о 04:36: "О четвертій ранку серія ударів по Харкову. Ворог цілить по об‘єктах критичної інфраструктури. Можуть бути перебої з електрикою, водо-та теплопостачанням.

Про жертви та руйнування інформація наразі уточнюються.

Всі міські служби та ДСНС працюють над усуненням наслідків нічного обстрілу".

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав вже о 04:42: "Окупанти завдали ударів по критичній інфраструктурі. Зафіксовано біля 10 вибухів.

У деяких районах перебої з електроенергією. На місцях вибухів вже працюють екстрені служби. Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюється".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися