У Харківському районі через обстріл є поранені, деякі – у важкому стані

Масований ракетний обстріл росіян по Україні спрямовано на мирне населення та критичну інфраструктуру.

За попередньою інформацією, внаслідок ракетного удару окупантів, який стався біля 10:30 ранку у Харківському районі поранення отримало сім людей. Двоє з них у важкому стані. Дані уточнюються. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

В ефірі "Єдиних новин" очільник області розповів про оперативну ситуацію в Харківській області

"Харків все ще перебуває під ударами ворожих ракет. Нещодавно в місті пролунав ще один вибух. Є влучання в електрогенеруючу інфраструктуру. Повітряна тривога зберігається. Перебувайте в укриттях", – повідомив Синєгубов.

"Сьогодні о 4:00 ранку зафіксовано близько 12 прильотів ракет по об'єктах критичної інфраструктури в Харкові та області. Зараз застосовуються аварійні та стабілізаційні відключення світла. Близько 150 тис. абонентів в Харкові залишаються без електроенергії. Тривають роботи з відновлення електроживлення. На місцях прильотів працюють підрозділи ДСНС, які ліквідовують наслідки", – зазначає глава ОВА.

На Харківщині працюють 363 Пункти Незламності, якими може скористатися кожен мешканець області.

Очільник області також наголосив, що на Куп'янському напрямку тривають активні бойові дії. Ворог підсилив свою присутність на лінії зіткнення та випробовує наші лінії оборони, шукаючі слабкі місця.

"Наші захисники надійно тримають свої позиції та готові до будь-яких можливих дій ворога", – підкреслив він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни знову обстрілюють Харків

Сьогодні окупанти продовжують обстрілювати ракетами Україну. Зараз спостерігаються вибухи по багатьом містам країни, в тому числі і у Харкові зафіксовано "прильот".

"Біля 10-ї години ранку ще один удар по критичній інфраструктурі Харкова.

Сьогодні можуть бути перебої зі світлом та іншими комунальними послугами", – написав Харківський міський голова Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися