«Мене відкинуло на металеві конструкції», – чого коштували «прильоти» російських ракет харків’янам

Від удару по об’єкту критичної інфраструктури зазнали поранень 8 працівників.

Внаслідок ракетного удару по об’єкту критичної інфраструктури 10 лютого поранень зазнали вісім працівників. Їх госпіталізували з уламковими ушкодженнями кінцівок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Шестеро потерпілих перебували у стані середньої тяжкості. Нині пацієнти йдуть на поправку, повідомив головний лікар медзакладу. Ще двоє перебували у важкому стані, наразі їх життю також нічого не загрожує.

"Одному з поранених була виконана хірургічна обробка в операційній, іншому – в травматологічному відділенні надавалась допомога. Усі мали уламкові пошкодження в результаті вибуху ракети", - зазначив головний лікар медзакладу Костянтин Лобойко.

Один із поранених – Михайло Бова. Чоловік зазнав ушкодження ноги. Йому продовжують надавати допомогу у хірургічному відділенні. Після лікування у стаціонарі на Михайла чекатиме реабілітація.

"В той день ми, як завжди, прийшли на роботу. Перевіряли роботу обладнання, в цей момент прилетіла ракета. Я пам’ятаю яскравий спалах, мене відкинуло на металеві конструкції. Після цього прийшов до тями вже в лікарні. Дякуючи лікарям, потроху одужую", - згадує чоловік.

"Зараз стан пацієнта стабільний. Психологічно їм важко. Тому що хворі, котрі приходять на роботу, котрі мають свої плани, своє життя, а сьогодні опиняються у нас на операційному столі", - додає лікар Михайла, Костянтин Пархоменко.

Нагадаємо, під час ракетного удару по об’єкту критичної інфраструктури на Харківщині 10 лютого зайнялася пожежа. Полум’я охопило площу у 150 квадратних метрів.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 14 лютого: Сили оборони відбили атаку окупантів в області

За минулу добу з 13 на 14 лютого російські окупаційні війська продовжують атакувати лінію оборони на Харківщині. Крім того, загроза завдання ударів російською федерацією залишається високою по всій території України. Водночас, наша система протиповітряної оборони постійно зміцнюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Зазнає значних втрат. Збройні Сили України вживають додаткових заходів для посилення оборони.

За минулу добу підрозділи наші воїни відбили атаки окупантів в районах населеного пункту Гряниківка Харківської області.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено. На полігонах республіки білорусь тривають заходи бойової підготовки російських військ.

Минулої доби ворожих обстрілів зазнали райони населених пунктів Ветеринарне, Красне, Вовчанськ і Дворічанське на Харківщині.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник обстріляв з танків, мінометів та артилерії райони населених пунктів Новомлинськ, Дворічна, Масютівка, Синьківка, Куп’янськ, Степова, Кислівка, Табаївка, Крохмальне, Берестове, Піщане, Вишневе і Чернещина Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися