У Харківській області активно проходить евакуація – Олег Синєгубов

Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення Харківської області.

Учора протягом дня під обстрілами окупантів перебувало місто Вовчанськ. Ворог застосовував і бойову авіацію, і артилерію. Вночі ворожі війська підступно обстріляли Харків. Через що у прифронтових населених пунктах відбувається евакуація. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Всі запити щодо евакуації ми оперативно задовольняємо та вивозимо людей на більш безпечні території. Наразі активно іде евакуація із населеного пункту Дворічна. Там поблизу йде лінія фронту. І навіть евакуаційна дорога обстрілюється постійно, але попри все евакуацію ми не зупиняємо. Із Куп’янського напрямку евакуйовано більше 1 тис. людей. І є ще заявки в роботі", – розповів очільник області в етері телемарафону "Єдині новини".

Олег Синєгубов також повідомив, що є завдання від Президента України Володимира Зеленського відновити кожен населений пункт, який постраждав внаслідок агресії. Учора на нараді з прем’єр-міністром та профільними міністерствами узгоджували алгоритм дій щодо швидкого відновлення об’єктів.

"На першому місці критична інфраструктура, потім житловий фонд, медична і освітня сфери. Вже розробляємо проекти, щоб максимально швидко, коли це дозволить безпекова ситуація, приступити до відновлення зруйнованих об’єктів", – зазначив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни продовжують ігнорувати правила паркування (ФОТО)

Комунальні служби вкотре намагаються достукатися до горе-водіїв.

Робітники КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" вивезли понад 42 тис. куб. м побутових відходів з 9 по 15 лютого. Проте роботі комунальників заважають горе-водії, які нехтують усіма правилами паркування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили на підприємстві, було вивезено 37,2 тис. куб. м ТПВ та 4,8 тис. куб. м великогабаритних відходів. Директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко зазначив, що через снігову погоду підприємство також бере участь у прибиранні снігу з внутрішньоквартальних доріг та тротуарів у Холодногірському, Слобідському та Новобаварському районах.

"Останніми тижнями спостерігається погіршення погодних умов, що призводить до ускладнення руху транспорту. Ми вкотре просимо власників автомобілів паркувати їх правильно, щоб не ускладнювати проїзд спецтехніки до контейнерів. У таку погоду ця проблема стає ще актуальнішою", - зазначив Олексій Артикуленко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися