Ігор Терехов про спробу Росії піти в наступ на Харків

Один з потенційних планів росіян – це рух у сторону Куп'янська

Ніхто не розуміє планів керівництва РФ щодо ймовірного повторного наступу на Харків. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов в інтерв'ю “РБК-Україна”,  повідомляють "Коментарі. Харків".

При цьому, за словами Ігоря Терехова, головне – наскільки “ми готові дати відсіч усім цим спробам”. Очільник міста висловив упевненість, що якісь такі спроби будуть і безумовно буде дана відповідь. “Тому тут не потрібно боятися. Ми готові відбивати всі ці спроби і ми переможемо, це безумовно”, - наголосив Харківській міський голова.

Ігор Терехов зазначив, що один з потенційних планів росіян – це рух у сторону Куп'янська. На тому напрямку ведуться бої. “Наші військові зараз відбивають атаки противника”, - зазначив Ігор Терехов.

Мер Харкова розповів, що уже зараз є дуже багато переселенців з області, що переїхали до міста. “У нас у місті вже є загалом приблизно 80 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Ми їх забезпечили гуртожитками. Це наші громадяни, ми намагаємось створити їм більш-менш нормальні умови для проживання в Харкові”, - зазначив Ігор Терехов. За його словами, раніше велася підготовка до прийому людей і ведеться зараз.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на початку війни фіксувалися дуже потужні обстріли – ракетами, снарядами. За словами Ігоря Терехова, ворожі снаряди руйнували інфраструктуру Харкова – житлові та адміністративні будівлі, навчальні заклади, дитячі садки. Така ворожа тактика тривала приблизно 4-5 місяців. Потім було відносне затишшя, воно пов'язане з тим, що ворога відтіснили від міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися