Ігор Терехов про комендантську годину та роботу транспорту в Харкові 23-24 лютого

У роботі установ, громадського транспорту та комунальних служб Харкова змін не передбачено

У Харкові будуть посилені заходи безпеки 23-24 лютого. Про це розповів журналістам Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Він зазначив, що не можна сказати, що буде 23-24 лютого - це залежить від намірів супротивника. При цьому в Харкові, за словами очільника міста, будуть посилені заходи безпеки. А ось у роботі установ, громадського транспорту та комунальних служб змін не передбачено.

Ігор Терехов відповів на питання чи варто виходити у ці дні на роботу, чи краще працювати дистанційно. "Нашим підлеглим я сказав таким чином: кому складно, хто боїться, може залишитися вдома і працювати дистанційно. Хто не боїться, працюватиме, як завжди. Комунальники працюватимуть", — сказав Терехов.

За його словами, зміна комендантської години у місті “не обговорюється”.

Загалом очільник міста порекомендував “не роздмухувати панічних настроїв”. “Ми повинні не нагнітати емоційну обстановку, а навпаки заспокоювати людей", - вважає мер.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у 2022 році інформаційно-диспетчерська служба “1562” прийняла понад 770 тис. усних заявок від мешканців міста Харкова. Інформація про запити громадян наведена у “Звіті про діяльність виконавчих органів Харківської міської ради у 2022 році”. Повномасштабна військова агресія Росії спричинила надходження нових за характером звернень громадян.

Загалом по 423 тис. звернень було виконано необхідні роботи, а на 276 тис. питань надані роз'яснення. Для порівняння, у 2021 році служба “1562” прийняла понад 1 млн усних заявок від мешканців міста.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися