Найкращий очільник ОВА – Харківський

Премію «Державник року» вручили начальнику Харківської ОВА.

Начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова визнали найкращим очільником ОВА та відзначили премією "Державник року". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

За словами організаторів щорічної премії, відзнаку "Найкращий начальник ОВА" присудили за організацію оборони Харкова та Харківської області, деокупаційні та відновлювальні заходи у населених пунктах області в умовах повномасштабної війни.

"Дуже приємно отримати відзнаку від Київської школи державного управління імені Сергія Нижного. Ця робота є результатом титанічних зусиль всієї команди Харківської обласної військової адміністрації, військових районних, міських та селищних адміністрацій. Це результат роботи людей, які не відступили, а залишилися на своїх робочих місцях і в надважких умовах змогли встояти і втримати ситуацію. Харків та Харківська область – під українським прапором і за це першочергово дякуємо ЗСУ, а також підрозділам ДСНС, Нацполіції, Нацгвардії, волонтерів", – сказав Олег Синєгубов.

Начальник ХОВА підсумував, що зараз кожен на своєму фронті відстоює українські землі заради спільної перемоги.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 24 лютого: окупанти накрили вогнем область та застосували армійську авіацію

Розпочалася триста шістдесят шоста доба російського широкомасштабного вторгнення. Російська федерація вже рік продовжує повномасштабну збройну агресію проти України. Основні зусилля зараз зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші захисники відбили близько 100 атак противника на зазначених напрямках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

В той же час російські окупанти завдали 10 ракетних та 31 авіаційний удар. Здійснили понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок цих злочинних дій постраждали цивільні об’єкти на Харківщині та Херсонщині. Є загиблі та поранені серед мирного населення.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено. Окупанти з мінометів та артилерії обстріляли понад 22 райони населених пунктів на Харківщині.

Зокрема, Червоної Зорі, Ветеринарного, Стрілечої, Лук’янців, Вовчанських Хуторів, Землянок, Устинівки, Бологівки та Красного Першого. Також ворог завдав удару силами армійської авіації поблизу Дворічної та Огірцевого.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник провів безуспішні наступальні дії поблизу населених пунктів Стельмахівка, Діброва, Білогорівка, Федорівка та Роздолівка. Обстріляв понад 20 районів населених пунктів, зокрема, Гряниківки, Синьківки, Купянська та Табаївки Харківської області. Завдав авіаударів неподалік Гряниківки, Котлярівки, Крохмального на Харківщині та Серебрянського лісництва і Білогорівки на Луганщині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися